Öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.

Okulumuz  öğrencilerine  28.04.2023 tarihinde 11.00-12.00 saatleri arasında  19’uncu J.Trf.Timi tarafından seminer faaliyeti icra edilmiştir.

02.05.2023 134

Yapılan seminer faaliyetinde, okul içerisinde bulunan merdivenlerin görünür kısmına öğrencilere trafik kurallarını öğretmek ve trafik bilincini geliştirmek amacıyla ''Yollarda oyun oynamayınız. *Gece açık renkli kıyafet giyiniz. *Bisiklet kullanırken araçlara dikkat ediniz. *Araç üzerinde seyahat etmeyiniz. *Karşıdan karşıya geçerken yaya ve okul geçitlerini kullanınız.  *Emniyet kemerinizi takınız. *Tanımadığınız insanların araçlarına binmeyiniz. *Servis hareket halinde iken yerinizden kalkmayınız. *Okul servis araçlarında şoförün dikkatini dağıtmayınız iki yönü de kontrol ediniz. *Karşıdan karşıya geçerken hızlı adımlarla dikkatli geçiniz.''  yazılı logolar öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile yapıştırılmıştır.

02-05-202302-05-2023

Adres:
SELÇUKGAZİ MAH. SELÇUKGAZİ CAD. SELÇUKGAZİ İLKOKULU SİTESİ BURSA OSMANGAZİ SELÇUKGAZİ İLK VE ORTAOKULU BLOK NO 137 OSMANGAZİ / BURSA